Realisatie

Met oog voor detail

De Nieuwe Oostdijk is een uniek project, gelegen aan de rand van Goedereede. Het totale gebied is grotendeels omgeven door water en veel groenvoorzieningen.

De 67 diverse woningen worden gekenmerkt door een tijdloze architectuur met moderne elementen en zijn allen voorzien van prachtige detailleringen waardoor vrijwel iedere woning een gevel heeft met een eigen identiteit. Dit komt bijvoorbeeld tot uiting in de woningen die zijn voorzien van een bordesje, hetgeen een verwijzing is naar het oude centrum van Goedereede waar dit veel werd toegepast.

 

Daarnaast zijn kwaliteit en oog voor detail zeer belangrijk. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals keramische dakpannen, hardhouten kozijnen en zinken hemelwaterafvoeren in plaats van PVC.

Maar ook aan de stedenbouwkundige opzet is veel aandacht besteed. Mede naar aanleiding van de gesprekken die zijn gevoerd met geïnteresseerden is ervoor gekozen om zeer ruime percelen te realiseren zodat alle woningen zijn voorzien van zeer royale achtertuinen (circa 15 tot 25 meter diep). Ook aan andere stedenbouwkundige inpassingen zoals de inpassing van bijvoorbeeld de parkeergelegenheid (zoveel mogelijk uit het zicht in parkeerhofjes) is veel aandacht besteed.

 

De combinatie van al deze factoren leidt ertoe dat de woningen in De Nieuwe Oostdijk beschikken over de uitstraling van toen en het comfort van nu. Zo krijgt elke woning een eigen karakter. Daarbij bieden de woningen in De Nieuwe Oostdijk een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding . In het verleden is al gebleken dat degelijk gebouwde woningen met een tijdloze uitstraling tijdsbestendig en waardevast zijn. Met een woning in prachtige plan De Nieuwe Oostdijk krijgt u waar voor uw geld.