A la carte

Uw eigen woning realiseren op een bijzondere locatie!

De realisatie van een levensloopbestendige woning vraagt om maatwerk en ook dit wordt door ons geboden.

Levensloopbestendige woningen

Tezamen met u worden uw woonwensen geïnventariseerd en vertaald in een woningontwerp hetwelk aansluit bij uw wensen. Dit woningontwerp wordt vervolgens gepositioneerd op een door u geselecteerde bouwkavel.

Heeft u interesse in een levensloopbestendige woning?

Neemt u gerust contact met ons op!

LEVENSLOOP

Bouwkavels

Wij bieden twaalf uniek gesitueerde bouwkavels aan ten behoeve van de bouw van vrijstaande woningen. De kavels zijn fraai gelegen met de tuin op het zuiden en hebben een schitterend uitzicht op de voorgelegen polder. De kavels hebben een oppervlakte van circa 370 m2 tot circa 530 m2. Deze oppervlaktes zijn echter indicatief en kunnen in overleg worden aangepast door bijvoorbeeld twee kavels samen te voegen.

Wij bieden u de unieke kans om uw droomhuis te realiseren. Samen met een door u te selecteren architect en aannemer neemt u zelf de beslissing over hoe uw huis eruit komt te zien. Daarbij hopen wij uiteraard dat u geïnspireerd bent geraakt door de zorgvuldig ontwikkelde architectuurstijl van De Nieuwe Oostdijk. De bebouwingsmogelijkheden van de bouwkavels in het project De Nieuwe Oostdijk zijn vastgelegd in het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan, welke flexibel van aard zijn. Beide plannen bieden u derhalve volop vrijheid voor het ontwerp van uw woning.

 

 

Extra smaakmakers

Garage

Bijkeuken

Erker

Extra ruime woonkamer

Hobbykamer

Slaapkamer op de verdieping

Etcetera